snön

snön

Lön idag. Äntligen behöver jag inte längre oroa mig för om jag kommer har råd med mat eller om jag ska börja experimentera med mjöl och vatten. I alla fall inte förrän till nästa månadsskifte. Alltid något. Månaderna går visserligen fortare och fortare nu, ibland undrar jag hur jag ska hinna med. Det finns alltid något som hänger över mig som måste vara gjort innan en viss dag, ett visst klockslag, en given tidpunkt. Ifall månaderna ska fortsätta gå lika fort som de gjort hittills den här vintern så kommer jag missa deadline. Bigtime.

Med lönen borde man få tre önskningar. Som förr i tiden i Arabien, där fick man tre önskningar av en magisk ande ifall man gnuggade på rätt oljelampa. Hm, kanske om man öppnar sitt lönekuvert på ett speciellt sätt..? Viker lite där.. drar lite där.. så.. um.. ..hrm, hursomhelst, det skulle vara perfekt. Man skulle kanske få begränsa önskningarna till värdsliga saker som en ny slips eller en bmx-cykel, eller varför inte en
espressobryggare? Jag tror att det skulle öka arbetsmoralen och arbetsinsatsen och arbetsviljan ifall man fick en magisk ande att ta en fika med den 25e varje månad. Kan ingen fixa detta?

Jag skulle önska bort snön.

Jag spelar just nu Booka Shade - In White Rooms på repeat typ. Tyskar såklart. Något av det mest progressiva som släpps ut för tillfället. Plattan Movements är idel flummiga men geniala beats. Bra drag, rekomenderas. Kanske inte för den som lätt blir lös i magen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback