pray the gay away

för våra synders skull


Jag drömde helt freaky inatt, konstiga och helt osammanhängande saker om konfirmandläger, leksaksaffärer och typ ramboträning. Jag hade ansvaret över en konfirmandgrupp som jag utrustade med typ super soakers och vikingahjälmar i plast och skickade ut dom i typ holy war mot the infidels. Problemet var att motståndarna, som var typ ryssland, hade riktiga vapen så alla mina konfirmander blev slaktade. Yay.

Efter frukost såg jag och jennie sen senaste avsnittet av south park, där butters blir skickad på typ jesus camp där det bedrivs anti-homo förbön. Ni vet, sånt
Carola tycker är bra? Pray the gay away kallar dom det för, unga pojkar med "förvirrad sexualitet" skickas dit för att botas. Problemet i avsnittet är bara att anledningen till att Butters blir ivägskickad är egentligen att Cartman, i bedrivandet av sin hobby, förnedrande smygfotografering, råkat blanda ihop vem som egentligen är den som blir betraktad som gay när en kille tar en annan killes penis i munnen och blir tvungen att försöka få Butters att suga av honom och Butters pappa kommer in och ser allt och.. ja, sen går det som det går. Fantastiskt avsnitt som vanligt.

Så dagen startade i ett religiöst förtecken. Men, eftersom jag inte kände mig särskilt religiös alls tänkte jag att om jag gör något väldigt oreligiöst kanske de två motpolerna tar ut varandra och dagen blir normal, men då fileporn.org låg nere och jag inte kom på nåt annat syndigt jag kunde förlusta mig med utan att lämna lägenheten så spelade jag gitarr och åt kladdkaka tills jag tröttnade.

Ett förtydligande bara, allt detta snack om religion och homosexuella: jag är fullständigt likgiltig inför båda, jag önskar inte livet mer ur den ena än den andra.

För övrigt anser jag att Upplands Väsby bör förstöras.

Kommentarer
Postat av: jennan

haha, varför skriver du ofta att väsby bör förstöras?
helt sant ju , men jag bara undrar! :P

Postat av: mutto

haha baby det är bara så det är. väsby är inte bra för mycket inte.

2007-03-21 @ 13:07:09
Postat av: jennan

haha okaaaaj dooe! :D

2007-03-26 @ 21:26:46
URL: http://www.stenqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback